Para gitti balık yok


dus_zamaniÇevrim Dışı

Kayıt: 28/04/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 256
dus_zamaniÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 11:24
[QUOTE=hkartali][QUOTE=dus_zamani]Valla hiç şaşırmadım yine İBRAHİM  bu adama arkadaşımıda 2010 da yada 2011 para kaptırmıştı  geçen ay mahkemeden kağıt geldi gaziantepe çağırıyorlar.
 Tamam kazıklandık gaziantep ne yahu ben buradan kalkacağım oraya gideceğim işi gücü bırakacağım 1 kere de sonuçlanmayacak bir dava için  bu kadar uğraşamam  adam artık meslek edinmiş bu dolandırıcılığı...
dikkatli olmakta yarar var şehir dışı alışverişlerinde ya gideceksin yada kendi şehrinden alacaksın .
[/QUOTE]

Sizin mahkemeye gitmenize gerek yok siz şikayetçi sıfatıyla dosya da kayıtlısınız kamu davası olduğu için katılsanız da katılmasanız da devam eder. Ancak tanıklığınız yada ifadeniz isteniyorsa. Bu durum da Bölgenizdeki Nöbetçi Mahkemede tanıklık yapabilirsiniz.
[/QUOTE]

Evet ben sadece şahit olarak geçiyorum ama sonucunu bilmiyorum tam olarak ,arkadaşım E devlet  bakarak farket'miş bana da  telefonla söylemişti öyle muhabbeti geçti sonrasında ne oldu bilmiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hsn_eskÇevrim Dışı

Kayıt: 05/12/2014
İl: Eskisehir
Mesaj: 1
Hsn_eskÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 22:18
Gecmis olsun bu şerefsizin adını cok duydum. Artık kimseye güven kalmamış. Giden parana mı Yanarsın gelecek olan baliga heveslenip gelmeyisine Yanarsın. Allah islah eylesin böyle insanları....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir