Kadıköy'deki 3 Akvaryumcu Dükkanı Tanıtımı


mucaÇevrim Dışı

Kayıt: 21/12/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 262
mucaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2017 21:39
Öncelikler Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce gittiğim kadıköydeki akvaryumcularda yaşadığım olayları sizlerle paylaşmak istedim. Bu bilgileri vermemin amacı ise benim canım yandı sizin yanmasın. [B][K]Ayrıca bu tamamiyle benim hissettiklerim ve benim düşündüklerim....[/K][/B]

Kadıköyde Kilisenin orda bulunan [B]BAŞKENT PETSHOP[/B] tamamiyle her müşteriye gel geç gözü ile bakılan bir yerdir. 10 kerede aynı yere gitseniz; daha ilk defa gelen müşteriden bir farkınız olmaz. Balıkların sağlık durumu hiç iyi değil. Gözümün önünde benden önce gelen 2 kişi müşteriye sağlıksız balıkların verildiğini gördüm. Alan kişilerin balıkla tecrübesi olmadığından dolayı sağlıksız balıkları verdiğini görünce + karşısındaki tecrübesiz insanı sözleri ile kandırıp gerçek bir esnaf gibi davranmamasını görünce hemen dükkan çıktım... ( ÜRÜNLERİN VE CANLILARIN ÜSTÜNDE FİYAT YOKTUR + HER MÜŞTERİYE AYRI FİYAT VERİLMEKTEDİR. )

Minibüslerin geçtiği sokakta bulunan [B]AKVARYUMİST[/B] isimli petshop dükkanı ise müşteriye bakması ilgilenmesi sıfır, alırsa alsın almassa almasın gibisinden. Dükkana girilse bile oturuduğu yerden kalkmayıp bir kere bile yardım olmayan dükkandır. Ayrıca istediğiniz balığı değilde kendi istediği balığı veren bir yerdir. Değiştirmenizi istediğinizde; of kem küm yaparak kendi paranız ile nasıl rahatsızlık kendinize verdiğinizi görüceksiniz...! Ayrıca bu dükkan hangi balıktan kaç tane istiyorsun deyip; ardından bak bu balığın şurada farklı türleri vardır bakın deyip, sizin görmediğiniz balıkları anında hemen poşetler.... ( ÜRÜNLERİN VE CANLILARIN ÜSTÜNDE FİYAT YOKTUR + HER MÜŞTERİYE AYRI FİYAT VERİLMEKTEDİR. )

[B]DOĞASAN AKVARYUM[/B] Mükemmel bir esnaf gibi gözüken; yok yok melek gibi birisi diyebilirim. Size inanın o kadar çok sıcak yaklaşıcaktır ki yüzünüze gülerek 5 liralık ürünü 15 liraya satmaya çalışan bir esnaftır.!!! Gerçekten müşteriye gerçekten bilgilendirip kolay yöntemlerle çözülücek şeyleri; çok konuşarak işin mühendisi gibi görünerek her şeyi satmayı planlıyan ve almasanız balıkların yada yaptığınız işin başına felaketler geleceğini söylemektedir. ( Bende önceki müşteriyede konuştu bu şekil banada konuştu ) [B]( ÜRÜNLERİN VE CANLILARIN ÜSTÜNDE FİYAT YOKTUR + HER MÜŞTERİYE AYRI FİYAT VERİLMEKTEDİR. )[/B]



Arkadaşlar başta dediğim gibi bunlar tamamiyle benim yaşadıklarım ve bana dükkan sahiplerinin düşündürdükleridir. Bana kalırsa arkadaşlar kesinlikle en sonra gidilicek yerlerdir. En iyisi sitemizde bulunan ilanlar bölümünden alışveriş yapılmasıdır. En kötü olan ise bu gittiğim yerlerde [B]FİYAT[/B] yazmayıp müşterinin tipine görüntüsüne bakarak fiyat belirlemeleridir.

Beğenenler: [T]191354,Lodos muhafızı[/T][T]184926,DogancanPolat[/T][T]193176,41altay41[/T]
Teşekkür Edenler: [T]192768,sangarios[/T]
+1: [T]12202,hashüs[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

serengetiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1180
serengetiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2017 22:37
Kısmen katılıyorum. İçlerinde "akvaryumist" bitki ve balık çeşitliliği ile eleştirileri göz ardı etmemi sağlıyor.

+1: [T]119483,Eldurmaz[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yabiÇevrim Dışı

Kayıt: 11/10/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 142
yabiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2017 22:53
Akvaryumisti senelereen beri biliyorum küçüklüğümde camdan balıkları izlerdim son zamanlarda evime de yakın olması nedeniyle alışveriş yapma durumunda kaldım çok yardımcı olmayan ağzından zorla laf alıyormuşsunuz gibi bir his uyandırıyor. Sanki bu işten bıkmış mecburiyetten yapıyor gibi. Yada işin uzmanı olmuş başkalarının basit sorularından sıkılıyor gibi bir hali var. Doğasan dediğiniz gibi ne alıcağınızı bilerek kararlı gidin :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ad hominemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 397
ad hominemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2017 23:28
Başkent akvaryumun çok eski müşterisi idim. Daha Kadıköy sahilindeki çiçekçilerin ve akvaryumcuların bulunduğu pasaj yıkılmadan önceki zamanlardan bahsediyorum. O zamanlar güzeldi. İstediğim gibi her şeyi kurcalardım kimse de karışmazdı bana. Epey de alışverişim olmuştur. Bu yeni yerine taşındıktan sonra bir daha pek gitmedim ama kulağıma iyi şeyler gelmedi. Forumda aktif olan ve güvenirliğini kanıtlamış akvaryumcuları tercih ediyorum artık.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gssmartboyÇevrim Dışı

Kayıt: 14/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1183
gssmartboyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2017 23:34
Akvaryumist aynen anlatıldığı gibi içindeki biraz kibirli biri bir zamanlar bir bayan vardı çok kibar ve yardımseverdi. Bi ara stringray lerin fiyatını sordum ki ufacıktı. Durdu biraz bekledi 400 dedi. Ben de içimden yok ali sami dedim beyefendiye.
Ama bitki konusunda ithalatta iyidir. Guzel bitkiler getirir tuzludur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir