Su Piresi + Yeşil Su Ve Mikrokurt


  • ÜYENİN DİĞER İLANLARI
    Kategori
    Son Güncelleme
İlanın Bulunduğu Kategoriler: Yem, Tüm İlanlar
scorpion26Çevrim Dışı
scorpion26Çevrim Dışı
Özel Üye
Son Güncelleme Zamanı: 22 Saat 43 Dakika önce
İl / İlçe / Semt: Istanbul / Küçükçekmece / Küçükçekmece
Satılan Malzeme(ler): Mikrokurt
Adet Fiyatı: 100 tl
Toplu Alım Fiyatı: -
Adedi: 1000
İrtibat Bilgileri: 05333720578
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Sefaköy Metrobüs durağı elden teslim. Akşam iş çıkışı Zincirlikuyu - Sefaköy arası duraklarda teslim olabilir.
Diğer Ek Bilgiler:
Külüre almanız için yeterli miktarda
[IMG]https://thumbs.dreamstime.com/b/microworms-culture-macro-photo-biological-59281851.jpg[/IMG]

Satılan Malzeme(ler): Su piresi
Adet Fiyatı:
0.5 lt pet şişede 400-500 adet pire + 0.5 lt pet şişede yeşil su 100 tl.
1.5 lt pet şişe 1500 civarı pire + 1.5 lt. pet şişede yeşil su 200 tl.
1.5 lt. yeşil su 50 tl.
5 lt. yeşil su 150 tl.

Kargo çalıştığım için gönderemiyorum.

Toplu Alım Fiyatı: -
Adedi: 5
İrtibat Bilgileri: 05333720578
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beşyol Metrobüs durağı elden teslim
Diğer Ek Bilgiler:
Yeşil su balık ürettiğim kaplarda oluşan yeşil sudur. Hayvan gübresi filan kullanmıyorum.
Akşam iş çıkışı 18:20 Zincirlikuyu teslim edebilirim.
Haftasonu +100 tl ile Metrobüs duraklarında teslim ederim.
10 litre bir yoğurt kovasından rahatlıkla hergün bu kadar pire hasat edebilirsiniz.

Su Piresi Nedir?
Su pireleri, küçük tatlı su kabuklularıdır. Genellikle Daphnia spp. ve Moina spp. olarak adlandırılırlar. Canlı yem olarak kullanıldıklarında, akvaryum balıkları için mükemmel bir protein kaynağıdır. Ayrıca yüksek miktarda omega-3 yağ asitleri, mineraller ve vitaminler içerirler.

Su Piresi Ne İşe Yarar?
Damızlık balıklar için performans arttırıcı ve üremeyi teşvik edicidir. Su pireleri, akvaryum balıkları ve yavruları için zengin protein içeriğine sahip canlı yemlerden biridir. Genellikle yavru gelişim dönemlerinde tercih edilmektedir. Doğal yaşam alanlarındaki su pireleri ise alg bakımından zengin sularda yaşam süren canlılardır. Besin zincirindeki görevlerine alg tüketimi ile başlar ve diğer canlılara yem olarak görevlerini tamamlarlar.

Su Piresi Besin Değerleri
Yüksek miktarda protein, omega-3 yağ asitleri, A, B ve C vitaminleri, demir, kalsiyum, magnezyum, fosfor ve potasyum içerir. Ayrıca akvaryum balıkları için faydalı bir lif kaynağı olduklarını da belirtelim.

Su Piresi Faydaları
Su pireleri, tatlı su kaynaklarında yaşayan küçük kabuklu su canlılarıdır. Yüksek miktarda protein, vitamin, mineral ve birçok faydaya sahip olmasıyla birlikte popülerleşen bir canlı yem çeşididir. Akvaryum balıkları için canlı yem su piresi, birçok faydası nedeniyle önemli bir besin kaynağıdır. İşte su piresinin akvaryum balıkları için faydaları:

Yüksek besin değerine sahiptir: Yüksek protein, omega-3 yağ asitleri, A, B ve C vitaminleri, demir, kalsiyum, magnezyum, fosfor ve potasyum içerir. Bu besin değerleri, akvaryum balıklarının sağlıklı ve dengeli bir diyet almalarını sağlar.
Kolayca yutulur: Su pireleri, akvaryum balıkları tarafından kolayca yutulabilir. Su piresi, akvaryum balıkları için ideal bir boyutta ve şekildedir.
Sindirimi kolaydır: Bu canlı yem, akvaryum balıkları için kolayca sindirilebilir bir yiyecektir. Sindirimi kolay olduğu için, akvaryum balıklarının besinlerini emmeleri daha kolay olacaktır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir: Antioksidan özellikleri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir ve enfeksiyonlara karşı koruma sağlar.
Farklı türler için uygundur: Küçük veya büyük, farklı türlerdeki akvaryum balıkları için uygun bir yiyecektir.
Kullanımı pratiktir: Su pireleri, canlı veya donmuş olarak kullanılabilir. Donmuş ürünler, pratik ve kolay kullanımı nedeniyle tercih edilebilir.
Az miktarda verilse bile yararlıdır: Su piresi, az miktarda bile verildiğinde faydalıdır. Aşırı verilmesi durumunda ise su kalitesini bozabilir ve balıkların sağlığını olumsuz etkileyebilir.
Balıkların beslenme alışkanlıklarına uygundur: Su piresi, akvaryum balıklarının doğal beslenme alışkanlıklarına uygun bir yiyecektir. Hareketli yapıları sayesinde balıkların avlanma içgüdülerini harekete geçirirler. Bu nedenle, akvaryum balıkları tarafından sevilerek tüketilir.

Fotoğraf: Kendi çekimlerim.
[VID]https://www.youtube.com/shorts/2nO08o7ULQA[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/shorts/khUfNXPVIB4[/VID]


Vitrin Fotoğrafı:

Murat BAYSAN Medaka Japon Pirinç Balığı (Japanese rice fish) Süper Red Vatoz Düz/Longfin Corydoras Sterbai Bloody Mary Karides Siyah Gül Karides Cambarellus diminutus Cüce Kerevit Katil Salyangoz Mavi Elma Salyangozu

İpucu: Sağ sol tuşlarını kullanarak aynı kategorideki diğer ilanlara çabuk şekilde ulaşabilirsiniz.