Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli


afyonlu03Çevrim Dışı

Kayıt: 07/08/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 991
afyonlu03Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 09:10
Olayın iç yüzünü bilen arkadaşlar sanırım yemlerin nereden ne kadar alındıgını biliyorsunuzdur.
 
Buna göre 22-23 bin tl lik faturalar hala konuda yok ve faturaların eklenmesi lazım.
Eger akveryem.com ceylan beyin fatura konusunda vede kendisinden ne kadar yem alındıgını buraya yazarsa çok iyi olacagını düşünüyorum...
 
Ben şahsen aldıgım yemleri geri gönderip paramı talep ediyorum sayın emin beyden...
afyonlu032012-04-26 09:10:57

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 14:09
Merhaba arkadaşlar hala taraflardan yada yönetimden ne açıklaması bekliyorsunuz anlamış değilim.

Aslında her şey ortada bu konuyu 12 NİSAN 2012 de gündeme getirdiğim günden bu yana 26.04.2012 olmasına rağmen hala dürüstçe çıkıp açıklama yapılmaması dönen dalavereler bunun yanısıra olaylara bazı vakıf olan arkadaşların açıklamaları konunun hangi boyutta olduğunu gün yüzüne çıkartmıştır.

Faturalar diyorsanız evet faturaları bende görmek isterim hatta Muhasebeci olarak incelemekte isterim sonuçta RESMİ yada GAYRİ RESMİ fatura olabilir fark etmez elbet bazı hususlar vardır bu konuda araştırma yapılabilecek onları da ben buradan şimdiden yazmayayım. 

Şayet faturalar eklenecekse benim ricam faturaların karşılıkları olan ödeme makbuzlarının ve Kredi Kartı sliplerinin eklenmesi olacaktır. 

BURHANERCAN2012-04-26 14:11:26

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

El MartilloÇevrim Dışı

Kayıt: 05/02/2009
İl: Ankara
Mesaj: 256
El MartilloÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 14:25
Bu konuya daha önce yazmıştım silinmişti, umarım bu kalır. Organizasyonda elden Emin Bey'e verilen paralar dışında hesabıma yatan toplam para 9935,93 TL'dir(kargo vs. dahil). Yani 22-23 bin TL fazla uçuk olur diye düşünüyorum. Bunun dışında yem, kova, tarih, kova başı para gibi konularla hiç bir ilgim olmadığı bilinmektedir. Ben de bu toplu yem alımından 87 TL'lik yem aldım yani burada yazdıklarım yem alan diğer üyelerle aynı pencereden bakılarak yazılmıştır. İşin başlangıcında, özel mesajlarla "2005" tarihli bile yem olduğu gibi bir şey söylenmişti, ancak bu  iddia, sahibi tarafından bile tekrarlanmadı. Zaten 7 yıl yem dayanır mı bilemiyorum. Yazılanlara göre, daha önce açılmış kovalardan yem dağıtılması durumu inkarı zor, kuvvetli olasılıktır. Ancak bu yemlerin alındığı akvaryumcu 6 ay kadar önce açıldığına göre tarihi geçmiş yem bulunma olasılığını da bir o kadar azdır. Hiç kimse de 2011 son kullanma tarihli yem gördüm diye bir iddiada da bulunmadı sanırım (2005'i saymazsak).Doğru ve hakkıyla yapılmış bir organizasyon olmadığı aşikardır, am bu kadar çok miktarda bayat yem bulmak imkansızdır diye düşünüyorum. Bu yüzden işi cadı avına döndürmemek  gerekir.

50 gr NLS H2O waffer dışında her hangi bir şey almadan saatlerimi harcağım bu organizyonun bu şekilde sonuçlanmasına da çok üzüldüm. Bir arkadaş parayı benim hesabıma yatırdığı için beni de savcılığa şikayet edeceğini söyledi. Hiç bir alakam olamadığını bildiği halde bunu yapacak insanlara diyecek sözüm yok. Benim hakkım herkese helal olsun. 50 gr waffersın parasını da vereceğim bu yüzden kimsenin de bende kalan hakkı olmadığını düşünüyorum.
El Martillo2012-04-26 14:25:44

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 14:39
Konudaki kaldırılan faturalar toptancının akvaryumcuya kestiği faturalardır. Muhtemelen yemin toptancıdan geliş tarihini yani tazeliğini gösterme amaçlı konulmuştur, ancak üzerinde yemlerin toptan fiyatları göründüğü için toptancı tarafından kaldırılması istenmiş ve kaldırılmıştır. Zaten bu fatura normal şartlarda bizi ilgilendirmez, kurallar gereği, akvaryumcunun yem dağıtımı yapana kestiği faturalar konulmalıdır.

Olayın içindekilere daha önceki durumları göz önüne alınarak yaptırımlar uygulandı, bunlar bizim tasarrufumuzdur. 

Yemlerinin çoğunun alındığı akvaryumcu beni aradı, yemlerin taze olduğunu sadece 1 tane yemin tarihinin geçik olduğunu onu da toptancının kendisine ücretsiz olarak deneme amaçlı verdiğini ve bu yemin toplu yeme katılmadığını söyledi. Yem de NLS Large fish formulaymış.

Bu konuda yorum yapmak tehlikeli olup yönetimi bir anda sanık koltuğuna oturtabileceği için yorum yapmayıp söylenenleri aktarıyorum. Kendisi detaylı olarak yazacaktı, muhtemelen gelip yazacaktır. Buradan yine olayın gidişatını değiştirecek bilgisi olanlara rica ediyorum, bizi aramasınlar, bildiklerini burada anlatsınlar.

Son olarak lütfen konuyu sabah programlarına çeviren yazılar yazmayalım, insanlık dersi vermeyelim, herkes kendince olayın ne olduğunu görebiliyor zaten. Mümkün mertebe yeni bilgi varsa verip durumu aydınlatmaya çalışalım.

Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erva AkvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 07/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 37
Erva AkvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 23:19
Herkese iyi akşamlar.
Ben Yunus Çevik. Çevik İletişim Canlı Hayvan Bilg. Gıda İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. Müdürü olarak
Öncelikle bu güne kadar beklememin sebebi işlerimin aşırı yoğun olmasıdır.
Şirketimiz 5 Ay önce kurulmuştur doğal olarak tarihi geçmiş bir ürünümüz olması imkan ve ihtimal dışıdır. Bütün ürünlerimiz faturalıdır.
Toplu yem alımında yemlerin büyük bir bölümü benim şirketim tarafından temin edilip, Emin Bey ve arkadaşlarına (ya da eski arkadaşları) bizzat kendim teslim ettim. Yemlerimizin hepsi yeni tarihli olup faturalıdır. Arzu eden değerli Akvaryum Forum Üyelerine muhasebe departmanımız her zaman açıktır. Gelip kontrol edebilirler depom her zaman açıktır. Her istediğinizde sabah 09.00 akşam 21.00 saatleri arasında çayımızı içmeye bekleriz. Fatura ekleme işi Emin Bey talep olmayan yemleri tarafımıza iade ettiği zaman hesaplanıp kesilecektir.
   Ortalama 10.000-12.000 civarında bir yem satışı olmuştur. 20.000 civarı olduğunu söyleyen arkadaşlarımız gerçeği yansıtmamaktadır.
 
Şirket olarak ticari itibarımızı zedeleyecek hiçbir eylem içerisinde bulunmadık ve bizi böyle bir olayın içerisine çekmeye çalışan kim olursa her türlü yasal platformlarda hakkımızı arayacağımızı bildiririz.
 
Çevik İletişim Canlı Hayvan Bilg. Gıda İth. İhr. San Tic. Ltd Şti.
Adres : Karşıyaka Mahallesi 508. Cadde 73 / B Yenimahalle / Ankara
Tel : 0312 345 5 333 Gsm : 0 539 709 00 00
 Hiç çekinmeden arayabilirsiniz konu ile alakalı soracağınız her soruyu seve seve cevaplarım.
 
Saygılarımla...
(Adres ve Telefon Numarası için Güncellenmiştir)


Eklendikten sonra çıkartılan fatura gerçek faturadır. Şirketimizin bu ürünleri kimden ve ne zaman aldığını ispat için koyulup ticari sır niteliği taşıması üzere ilgili toptancının ricası üzerine kaldırılmıştır. İade edilmesi gereken yemler daha halen gelmediği için fatura kesemedik. Emin Bey'in ricası üzerine toptancının faturasının fotosu koyulmuştur. Daha halen mutmain olamamış değerli forum üyelerimiz varsa adresimize gelip kendi gözleri ile görebilirler. Şehir dışındakilerde Ankara'da güvendikleri birisini yollayabilir. Şirket olarak konunun aydınlanması için hazırız.

[QUOTE=afyonlu03]Benim ismimde geçmiş yazma geregi bulundum.Bende bu toplu yem alımından bi arkadaşımla bereber 125 tl lik yem aldık.Onun için yazarım.
  
    Ben zamanında 8-10 kova yem alımı yapıyordum ve konu açıldı her 4 kovaya 1 kova bedava alıyorsun dediler,fazla çıkan yemleri sordular.
  Bende size soruyorum 90 kova yeme kaç kova bedava yem aldınız vede siz kova başına 10 tl aldıgınız söyleniyor..
  Buna artı olarak siparişe göre 1-2 tl poşet parası topladınız ki bu çok büyük bi tutar yapar 200 kişide poşetin kg mı 3 tl...
 
Toplu yem alımında heleki sizinkinde 90 kova yem bunun tutarı 20-22 bin lira tutarındaki yemi nasıl talepler ve paralar toplanmadan alıp dagıtılabiliyor acaba......
Önce talepler toplanır kotalar dolar  paralar toplanır yem alınır ve dagıtılır..
Hiç kimse o kadar yüksek tutarlı yeme para yatırıp ben bunları dagıtırım diyemez..
 
   90 kova yemden ne kadar fazla yem çıkar kim bilir..
 siz 90 kovadan çıkan yemleri nereye koydunuz poşet paralarınıda topladıgınız halde dernegede vermem demişsiniz açıklanan mesajlarda... 
 
  Ben alım yaptıgımda hiç kova başına para almadım vede hiç kimseden poşet parası talep etmedim..Telefon faturası mazot otopark vs. gibi şeyleri hiç bi zaman konularıma yazmadım yazmam.Sadece bazo kovalarda fazla çıkıyordu o da bana kalıyordu ama poşetleri kendim alıyordum.....
    Bu güne kadar yaptıgım toplu alımlarda her zaman taze vede garantili yemleri dagıtım yaptım... 
[/QUOTE]
 
Şirketimiz Nls ve Dainichi yemleri çek ile diğer bütün yemleri nakit olarak almıştır. Tahsilat makbuzları elimizde mevcuttur gelip görebilirsiniz.
kovalara müdahale edilmemiştir. Sadece talebin çok az olduğu yemler elimizdeki mevcut açık kovalardan verilmiştir. Tarih sorunlu yemimiz yoktur. Kimseye de tarih sorunlu yem paketlenmemiştir.
Kendi show akvaryumumuzdaki büyük balıklarımıza verdiğimiz yemimiz 05/11 son kullanma tarihliridir onu da satmadık, satmıyoruz , satmayacağız.
Erva Akvaryum2012-04-27 00:45:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

donutÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/12/2006
İl: Ankara
Mesaj: 3135
donutÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 10:20
Yeni açıklamalar gördüm,konunun devam ediyor olmasına şaşırdım..Neyin açıklamasını,ispatını bekliyoruz?Herşey taraflarca yazıldı söylendi zaten..
  Objektif    varsayımları düşünelim ;
 
  * İddiada bulunan kişiler,biz iftira mı attık diyecek? hayır
  * Emin abi iddialar doğru ,ben bunu yaptım mı diyecek? hayır
  * Konuya dahil akvaryumcular , evet biz tarihi geçik yem verdik sizin balıklarınızda kobay oldu mu diyecek ? hayır
  * İddia edenler,ellerinde uğur dündar gibi video kayıtlarıyla mı gelecekler ? hayır
  * Eğer iddialar yalansa bile, en ufak alımda insanlara güvenebilecek misiniz? hayır
  * İddialar doğruysa bunları kağıt üzerinde ispat etmek mümkün mü? hayır
  * Kovalar-tarihleri-faturalar ve nitelikleri istenildiği gibi ayarlanması,yazılması mümkün olmayan şeyler mi? hayır
  * İddia da bulunanlar sizi daha önce neden uyarmadıkları konusunda tatmin edebilecek mi? hayır
  * İddia edilen kova başı paralar verildiyse makbuz karşılığı mı verilir ? hayır
  * Yemin tarihi geçmişse ,tahmin dışında farkedilebilir mi ? hayır
 
  Bu kadar hayır cevabının olduğu yerde neden uzatıyoruz anlamadım..İddia edenler,suçlananlar,sözde mağdurlar yada içi rahat olanlar..Herkes kendi muhasebesini içinde yapsın..Yemini iade edecek eder,etmeyen kullanır..
   Ortaya atılanlar doğru yada yanlış..Ben orasını yukarıdaki sebeplerden dolayı geçtim zaten..Yalnız şunu hayatım boyu hep tecrübe ettim..Paranın işin içinde olduğu her alanda;birileri sütün kaymağını birileriyse çökeleğini yer..
    Yönetime bu zamanki kadar koruduğu tavrından dolayı teşekkür ederim.
  KONU BENİM GİBİ YEM ALAN VE ADI GEÇEN HERKESİ KİŞİSEL OLARAK TANIYAN BİRİSİ İÇİN KAPANMIŞTIR..AÇIKLAMA YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM!
donut2012-04-27 11:23:00

Beğenenler: [T]82101,KILIÇ[/T][T]54777,afyonlu03[/T][T]1,bjkalley[/T][T]69746,istanbullu61[/T][T]12749,m_emiroğlu[/T][T]90175,sprwon[/T][T]105366,teskere[/T][T]71663,Gürkan Hoca[/T][T]108772,Kesh5534[/T][T]85503,GOLFMK2[/T][T]101492,Guppyman[/T][T]104928,Hasan KARAKUŞ[/T][T]119668,KESTO[/T][T]86822,EROL ÇAKIR[/T][T]75089,Santiago[/T][T]106762,sedatı_ego[/T][T]21216,Zafer ÇALIŞKAN[/T][T]51451,fordmustang[/T][T]99798,Burak BULUT[/T][T]37441,ferhat[/T][T]98064,Musstee[/T][T]94893,goldufuk[/T][T]119666,P_A_Ş_A[/T][T]86500,erolgunes[/T][T]27027,maviyeşil[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 13:58
[QUOTE=Erva Akvaryum] Herkese iyi akşamlar.
Ben Yunus Çevik. Çevik İletişim Canlı Hayvan Bilg. Gıda İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. Müdürü olarak
Öncelikle bu güne kadar beklememin sebebi işlerimin aşırı yoğun olmasıdır.
Şirketimiz 5 Ay önce kurulmuştur doğal olarak tarihi geçmiş bir ürünümüz olması imkan ve ihtimal dışıdır. Bütün ürünlerimiz faturalıdır.
Toplu yem alımında yemlerin büyük bir bölümü benim şirketim tarafından temin edilip, Emin Bey ve arkadaşlarına (ya da eski arkadaşları) bizzat kendim teslim ettim. Yemlerimizin hepsi yeni tarihli olup faturalıdır. Arzu eden değerli Akvaryum Forum Üyelerine muhasebe departmanımız her zaman açıktır. Gelip kontrol edebilirler depom her zaman açıktır. Her istediğinizde sabah 09.00 akşam 21.00 saatleri arasında çayımızı içmeye bekleriz. Fatura ekleme işi Emin Bey talep olmayan yemleri tarafımıza iade ettiği zaman hesaplanıp kesilecektir.
   Ortalama 10.000-12.000 civarında bir yem satışı olmuştur. 20.000 civarı olduğunu söyleyen arkadaşlarımız gerçeği yansıtmamaktadır.
 
Şirket olarak ticari itibarımızı zedeleyecek hiçbir eylem içerisinde bulunmadık ve bizi böyle bir olayın içerisine çekmeye çalışan kim olursa her türlü yasal platformlarda hakkımızı arayacağımızı bildiririz.
 
Çevik İletişim Canlı Hayvan Bilg. Gıda İth. İhr. San Tic. Ltd Şti.
Adres : Karşıyaka Mahallesi 508. Cadde 73 / B Yenimahalle / Ankara
Tel : 0312 345 5 333 Gsm : 0 539 709 00 00
 Hiç çekinmeden arayabilirsiniz konu ile alakalı soracağınız her soruyu seve seve cevaplarım.
 
Saygılarımla...
(Adres ve Telefon Numarası için Güncellenmiştir)


Eklendikten sonra çıkartılan fatura gerçek faturadır. Şirketimizin bu ürünleri kimden ve ne zaman aldığını ispat için koyulup ticari sır niteliği taşıması üzere ilgili toptancının ricası üzerine kaldırılmıştır. İade edilmesi gereken yemler daha halen gelmediği için fatura kesemedik. Emin Bey'in ricası üzerine toptancının faturasının fotosu koyulmuştur. Daha halen mutmain olamamış değerli forum üyelerimiz varsa adresimize gelip kendi gözleri ile görebilirler. Şehir dışındakilerde Ankara'da güvendikleri birisini yollayabilir. Şirket olarak konunun aydınlanması için hazırız.

[QUOTE=afyonlu03]Benim ismimde geçmiş yazma geregi bulundum.Bende bu toplu yem alımından bi arkadaşımla bereber 125 tl lik yem aldık.Onun için yazarım.
  
    Ben zamanında 8-10 kova yem alımı yapıyordum ve konu açıldı her 4 kovaya 1 kova bedava alıyorsun dediler,fazla çıkan yemleri sordular.
  Bende size soruyorum 90 kova yeme kaç kova bedava yem aldınız vede siz kova başına 10 tl aldıgınız söyleniyor..
  Buna artı olarak siparişe göre 1-2 tl poşet parası topladınız ki bu çok büyük bi tutar yapar 200 kişide poşetin kg mı 3 tl...
 
Toplu yem alımında heleki sizinkinde 90 kova yem bunun tutarı 20-22 bin lira tutarındaki yemi nasıl talepler ve paralar toplanmadan alıp dagıtılabiliyor acaba......
Önce talepler toplanır kotalar dolar  paralar toplanır yem alınır ve dagıtılır..
Hiç kimse o kadar yüksek tutarlı yeme para yatırıp ben bunları dagıtırım diyemez..
 
   90 kova yemden ne kadar fazla yem çıkar kim bilir..
 siz 90 kovadan çıkan yemleri nereye koydunuz poşet paralarınıda topladıgınız halde dernegede vermem demişsiniz açıklanan mesajlarda... 
 
  Ben alım yaptıgımda hiç kova başına para almadım vede hiç kimseden poşet parası talep etmedim..Telefon faturası mazot otopark vs. gibi şeyleri hiç bi zaman konularıma yazmadım yazmam.Sadece bazo kovalarda fazla çıkıyordu o da bana kalıyordu ama poşetleri kendim alıyordum.....
    Bu güne kadar yaptıgım toplu alımlarda her zaman taze vede garantili yemleri dagıtım yaptım... 
[/QUOTE]
 
Şirketimiz Nls ve Dainichi yemleri çek ile diğer bütün yemleri nakit olarak almıştır. Tahsilat makbuzları elimizde mevcuttur gelip görebilirsiniz.
kovalara müdahale edilmemiştir. Sadece talebin çok az olduğu yemler elimizdeki mevcut açık kovalardan verilmiştir. Tarih sorunlu yemimiz yoktur. Kimseye de tarih sorunlu yem paketlenmemiştir.
Kendi show akvaryumumuzdaki büyük balıklarımıza verdiğimiz yemimiz 05/11 son kullanma tarihliridir onu da satmadık, satmıyoruz , satmayacağız.
[/QUOTE]
 
Konuya Katılıp bir takım bilgileri paylaştığınız için öncelikle kendi adıma teşekkürederim. Lakin sizlerde uygun görürseniz bir iki soru sormak isterim,
 
Alıntıladığım yazınızda üst tarafta kırmızı yazıyla, alttaraftada mavi işaretlediğim yazıda birbirinden farklı iki kelime kullanılmaktadır,
 
Yazınızın başında 5 Ay önce kurulan firmanızda tarihi geçik yemin olmasının imkanı yok diyorsunuz,
 
yazınızın biraz sonlarına doğru (mavi yazıyla belirttim) kendi tankımızda kullandığımız yem 05/11 diyorsunuz,
 
Bu bilgiler ışığında bana direkt olarak, demekki yeni kurulan bir firmadada eski yem bulunma ihtimali varmış diye düşündürttü, (Bakın siz bu eski yemleri sattınız demiyorum) demekki eski yemlerde bulunuyormuş diye düşündürttü bana diyorum, 
 
Fakat bunun sebebi yine sizin yazmış olduğunuz yazınızda, 5 aylık bir firmayız 5 aylık bir firmada eski yem olma ihtimali yoktur.
 
demiş olmanız....
 
ve en sondada kendi show tankımızda kullandığımız yem 05/11 demişsiniz ama onuda satmadık demiş olmanızdır, Konuyu biraz daha kapsamlı aydınlatabilirseniz, yemlerden almış hobici arkadaşlarımızında akıllarında herhangi bir soru işareti kalmamış olur? teşekküreder Saygılar sunarım, 
 
 
sprwon2012-04-27 14:00:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erva AkvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 07/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 37
Erva AkvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 16:36

Şirket olarak durum ne ise onu anlattık. Hiç kimse ile bir çıkar ilişkimiz yoktur. Kimseye yaranmaya çalışmıyoruz. Kimseye malımızı sattığı için para vermedik ama belli bir çıkış fiyatımız vardır ürün bizden alınıp üzerine bir miktar eklenip satılıyorsa bizi ilgilendirmez. Tarihi geçmiş olan yem toptancı tarafında ücretsiz show akvaryumumuzdaki büyük balıklar için verilmiştir kullanmakta bir sakınca görmedik. Sizlere bu yemden bahsetmemizdeki amaç o meşhur tarihi geçik yem ta kendisidir. Olur da yolunuz buraya düşerse sizlere karşı mahçup ve suçlu duruma düşmemek için özellikle bastettik. Elimizde böyle bir yem vardır. Lakin satılmamıştır,satılmayacaktır.

Aldığınız bütün ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Hepsi de taze ve tarih sorunsuz yemlerdir.
Erva Akvaryum2012-04-27 16:39:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 16:46
[QUOTE=Erva Akvaryum]

Şirket olarak durum ne ise onu anlattık. Hiç kimse ile bir çıkar ilişkimiz yoktur. Kimseye yaranmaya çalışmıyoruz. Kimseye malımızı sattığı için para vermedik ama belli bir çıkış fiyatımız vardır ürün bizden alınıp üzerine bir miktar eklenip satılıyorsa bizi ilgilendirmez. Tarihi geçmiş olan yem toptancı tarafında ücretsiz show akvaryumumuzdaki büyük balıklar için verilmiştir kullanmakta bir sakınca görmedik. Sizlere bu yemden bahsetmemizdeki amaç o meşhur tarihi geçik yem ta kendisidir. Olur da yolunuz buraya düşerse sizlere karşı mahçup ve suçlu duruma düşmemek için özellikle bastettik. Elimizde böyle bir yem vardır. Lakin satılmamıştır,satılmayacaktır.

Aldığınız bütün ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Hepsi de taze ve tarih sorunsuz yemlerdir.
[/QUOTE]
 
Ben kendi adıma vermiş olduğunuz cevaplar için tekrar teşekkürederim, Artık bundan sonrası hobici arkadaşlarımızın taktirine kalıyıor, Allah herkese helalinden ve hayırlısından kazançlar nasipetsin inşallah. Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SaintJosephÇevrim Dışı

Kayıt: 13/01/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 31
SaintJosephÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 21:28
Öncelikle merhaba herkese,

 Bazı şahıslar yüzünden forumda yazı yazmayacagıma kendi kendime söz vermiştim ama tesadüfen bu konuyu gördüm ve dayanamadım. Ustalar elitler burdada para kazanma yoluna girmişler :) Üstünkörü okudum yazılanları ortada birden fazla durum var hepsi için olabilcekleri tek tek yazsam sanırım baya uzun yer kaplar o yüzden kısaca özet geçmeye çalışıyorum eğer burda madur olanlar haklarını ararsa emsal olabilicek bir konu olur ve sitede şu geçen tüm yazılarıda kanıt olarak kullanabilirsiniz tam olarak bilmiyorum kaç kişinin bunlardan yem aldığını ama şunu belirtim işin peşini bırakmayın hiç bişey yapamazsanız o kadar kişisiniz bir avukat belirleyip vekalet verin hakkınızı sonuna kadar arayın. Elinizde kanıtınızda var organize suça bile girer bu yazılanlar 3-4 kişi birleşip burda haksız yere kazanç sağlamaya kalkmışlar, bayat yem girmiş işin içine onla beraber dolandırıcılıkta girmiş oluyo haliyle uzar gider böyle... Burası hukuk devleti, bizim halkımız aman boşver der sineye çeker bu olayları sakın öyle yapmayın  ya çıksınlar buraya maduriyetinizi gidersinler sizin içinizi rahatlatıcak faturadır, yemlerin bayat olmadıgını belirten testler vs. artık nasıl yapacaklar orasını onlar bilir yada hiç kendinizi üzmeden ister tek tek ister toplu şekilde tüketici mahkemesine  savcılığa yazın verin dilekçelerinizi. Şahısların cep telefonu yaşadığı şehirleri falan biliyosunuz sanırım orasıda işinizi kolaylaştırır ha bide para gönderdiğiniz hesap nolarını makbuzları unutmayın bu işin ticari dolandırıcılık boyutuda var ayrıca eke site üzerinde şahısların yazdıklarını esgeçmeyin bir iki gizli çekim resim var galiba teşhircilikte ayrı bir suç dediğim gibi uzar gider.
 
  Son olarak bu süreçte madur olan arkadaşların sorusu olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Babamın vefatı nedeniyle biraz yoğunum ama sizden ricam ne olursa olsun aman boşver demeyin hakkınızı sonuna kadar arayın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erva AkvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 07/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 37
Erva AkvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 23:28
[QUOTE=SaintJoseph]Öncelikle merhaba herkese,

 Bazı şahıslar yüzünden forumda yazı yazmayacagıma kendi kendime söz vermiştim ama tesadüfen bu konuyu gördüm ve dayanamadım. Ustalar elitler burdada para kazanma yoluna girmişler :) Üstünkörü okudum yazılanları ortada birden fazla durum var hepsi için olabilcekleri tek tek yazsam sanırım baya uzun yer kaplar o yüzden kısaca özet geçmeye çalışıyorum eğer burda madur olanlar haklarını ararsa emsal olabilicek bir konu olur ve sitede şu geçen tüm yazılarıda kanıt olarak kullanabilirsiniz tam olarak bilmiyorum kaç kişinin bunlardan yem aldığını ama şunu belirtim işin peşini bırakmayın hiç bişey yapamazsanız o kadar kişisiniz bir avukat belirleyip vekalet verin hakkınızı sonuna kadar arayın. Elinizde kanıtınızda var organize suça bile girer bu yazılanlar 3-4 kişi birleşip burda haksız yere kazanç sağlamaya kalkmışlar, bayat yem girmiş işin içine onla beraber dolandırıcılıkta girmiş oluyo haliyle uzar gider böyle... Burası hukuk devleti, bizim halkımız aman boşver der sineye çeker bu olayları sakın öyle yapmayın  ya çıksınlar buraya maduriyetinizi gidersinler sizin içinizi rahatlatıcak faturadır, yemlerin bayat olmadıgını belirten testler vs. artık nasıl yapacaklar orasını onlar bilir yada hiç kendinizi üzmeden ister tek tek ister toplu şekilde tüketici mahkemesine  savcılığa yazın verin dilekçelerinizi. Şahısların cep telefonu yaşadığı şehirleri falan biliyosunuz sanırım orasıda işinizi kolaylaştırır ha bide para gönderdiğiniz hesap nolarını makbuzları unutmayın bu işin ticari dolandırıcılık boyutuda var ayrıca eke site üzerinde şahısların yazdıklarını esgeçmeyin bir iki gizli çekim resim var galiba teşhircilikte ayrı bir suç dediğim gibi uzar gider.
 
  Son olarak bu süreçte madur olan arkadaşların sorusu olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Babamın vefatı nedeniyle biraz yoğunum ama sizden ricam ne olursa olsun aman boşver demeyin hakkınızı sonuna kadar arayın.
[/QUOTE]
Öncelikle Babanız için Allah'tan Rahmet diliyorum... 
Şirket olarak her türlü yasal platformda herşeyi ispat edebiliriz. Kimsenin madur olduğunu düşünmüyoruz. Madur olduğunu düşünen varsa bundan sonra resmi makamlara başvurabilir. Tahlillerinizi yaptırın lütfen. Bütün ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Herkes de suçlamalarının arkasında dursun. 
Erva Akvaryum2012-04-27 23:47:49

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MUSTAFAYASARÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/02/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1251
MUSTAFAYASARÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 02:42
Erva Akvaryum,Yunus Çevik beye yeni açılması nedeniyle hayırlı olsun ve bol kazançlar diliyorum.Konu ile açıklamalarından dolayı teşekkür ederim.Yemlerin tarihi konusunda,bu açıklamalarından dolayı bende soru işareti kalmadı.1 ayı geçen süre boyunca kullandım.Balıklarda herhangi bir sorun görmedim.
MUSTAFAYASAR2012-04-28 02:47:21

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 21:39
Konunu adli makamlarca araştırılması site için sıkıntı çıkarabilir.Bence ilk önce güvendiğimiz insanlardan oluşan bir komisyon kurulsun ve konuyu araştırsın sonuçta içimizde muhasebeci ve işten anlayan insanlar var onlar konuyu aydınlığa kavuştursunlar en azından alım yapan insanlar rahatlasın , bu arada site yönetimini tebrik ediyorum konunun bu kadar üzerine gittikleri için , inanın siz bu konuyu kaldırsaydınız şimdiye kadar unutulmuştu bile.
Yukarıda da belirttiğim gibi adli makam yoluna gidilmeden önce  bir komisyon kurulması ve konun üzerine o şekilde gidilmesi iyi olabilir. Bu sayede belkide kimse rencide olmadan sorun çözülür ve doğacak sıkıntılar önlenmiş olur.Sakın kimse beni yanlış anlamasın ben sadece site açısından sıkıntı doğar diye endişe ediyorum.
Yoksa herkes sonuna kadar hakkını aramakda özgürdür benimkisi sadece fikir...
yegen062012-04-28 21:40:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

istanbulluÇevrim Dışı

Kayıt: 27/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 102
istanbulluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 12:24
Ben sadece bir şey soracağım satın aldığımız yemlerin içinde TROPİCAL VEGETABLE FLAKES VE TROPİCAL SPİRULİNA FLAKES YEMLERDE SORUN VAR MI VARSA ATACAĞIM.BALIKLAR BU YEMLERİ HİÇ YEMİYOR.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir