Balik Satanlarin Balik Satmamasi:)


muzaffer_81Çevrim Dışı

Kayıt: 17/02/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 92
muzaffer_81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2020 21:09
Merhaba, her nedense ne zaman balik almak istesem ayni seyler oluyor. Gecenlerde yine balik almak icin satan arkadaslardan birine sosyal medyadan ulastim. Konustuk ettik derken alacagim balik sayisinda balik satmadigini soyledi .... tl den asagi gonderim yapaniyorum dedi. Gayet dogal herkesin kendi tercihi anlayisla karsiladim.Sonra balik sattigini ve kendisine telefondan ulasilmasini isteyen farkli bir arkadasa yazdim watsapp dan. Bilgi almak istedigimi ilettim ve fiyat sordum. Yazdiklarimi okudu ancak cevap verme geregi duymadi.neyse dedim.kendi bilir. Bu beyefendiye de ulasamayinca yine balik satisi yapan baska bir arkadasa sosyal medyadan yazdim.enteresandir bu arkadas da hic cevap vermedi:) yine baliklarini satnak icin ilan veren 4. Farkli kisiye yazdim ve gariptir kendisi cevap verdi:) Balik alimi konusunda anlastik.hafta sonu tekrar yazacagimi soyledim pazar gunu bulusmak uzere.Tamam dedi.C.tesi kendisine yazdim konum istedim ve bu konusmada burda birdenbire kesildi.Ne cevap ne bir geri dönüş. Sonuc olarak hafta sonu akvaryumcuya gidip istedigim baliklari aldim. Akvaryumcular disinda basit bir balik alisverisi yapmak bile ne kadar zor anlamak mumkun degil.4 ayri kisiye yazip bir balik alamadim. Forumdan ya da sosyal.medyadan balik satanlardan balik alabilen kisilerin basari hikayelerini okumak lazim. Herkese kolay gelsin.[EDIT]muzaffer_81,2020-01-05 21:10:28[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EmreKircanÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/03/2016
İl: Izmir
Mesaj: 451
EmreKircanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2020 21:33
Yakın zamanda 2-3 tür balıgımı satmaya çalışan biri olarak söylüyorum.

1-Günde 100 kişi yazıyor. Yazıyorsun. Abi cumartesi gelecem pazar gelecem deniliyor gelinmiyor. Sonra yazmıyorlar. Aynı adamlardan bazıları ileriki güne gün istiyor yine gelmiyorlar. Bu sürekli tekrar edince bende bir yerden sonra yazanları takmamaya başladım.

2-Vatozu 2 liradan satıyorum yazdım. Adam 30 tane soru sordu. Boy cins tür hangi yem yedi su sıcaklıgı neydi ph ı neydi vs . Kardeşim 2 liralık balıgın türü özelligi boyu posu ne olabilir ?

3-1 liraya bitki satıyorum yazdım. Bitkinin boyunu rengini türünü çapını geldigi ülkeyi ninesinin kızlık soyadını soran oldu. 60 kök 10 lira yazdım çok degil mi 5 lira olmaz mı diye direten oldu. :)

4-Geçen bir eleman yazmış. 2 tane yavru vatoz alacam bilmem ne duragına getirirsen diyor. İzban 3.70 lira zaten. satacagım balık 4 lira . Getiremem gelip almak isterseniz buyrun yazdım. O zaman uyguna verirsen alacam yazmış. Bende balıklar satıldı bir daha yazmayın dedim.

5-20 tane moliyi 25 liraya sattım. Adam inatla abi indirim ne olur diyor. tanesi 1 liraya 2 yaşında moli alacak adam hala pazarlık derdinde. Velhasıl böyle düdük tipleri görünce insan ister istemez bir süre sonra ciddiye almıyor mesajları.

6-0.50 kuruşa rotala satıyorum yazdım. Birisi ben almak istiyorum yazdı. Sonra ben ufak bitki istemem. Akvaryumum büyük . Uzun ve bol bitki olmalı vs diye şart koşmaya başladı. hayır 50 kuruşa su alamıyorsun o dedigin özelliklerde bol büyük kocaman bitkileri nasıl alacaksın acaba kardeşim?

3 balık 5 bitki satıp tür degişikligine gitmek istedim nerde tuhaf adam varsa karşılaştım şu 1 aydır :D

Onun için balık bitki satmaya çalışan adamlara saygı duyuyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muzaffer_81Çevrim Dışı

Kayıt: 17/02/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 92
muzaffer_81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2020 21:49
Bende saygi duyuyorum da senin yasadiklarinda tipki benim yasadiklarim gibi aslinda. Sende haklisin bence.Zaten bi defa soz verip gitmesem vesaire haklilar sonuna kadar da daha ilk defa yaziyorum cevap yok. Bi baskasiyla anlasiyoruz gelicem konum at diyosun cevap yok. Anlam veremiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir